Slađa odložila operaciju glasnih žica zbog „Parova“

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Slađa Delibašić odložila je operaciju glasnih žica zbog ulaska u rijaliti šou!

Iako su je doktori savetovali da je krajnje vreme da ode na hiruršku intervenciju,

pošto joj je zdravlje ozbiljno ugoženo zbog polipa na glasnim žicama, ona je odlučila da rizikuje i pomeri operaciju za mesec dana zbog rijaliti programa koji počinje za dve nedelje.

– Već neko vreme imam problem sa glasnim žicama. Prvo mi se javila promuklost, koju nisam konstatovala. Mislila sam da je to od hladnih pića, međutim, kada sam otišla kod lekara i izvršila sve potrebne preglede, rečeno mi je da imam polipe na glasnim žicama i da to treba operisati – priča Slađa.

Taman kad je rešila da ode u privatnu kliniku i reši problem, dobila je ponudu za rijaliti pod nazivom Grofovi i grofice.

– Oporavak me plaši. Ja sam mislila da traje mnogo kraće i da ću moći da uskladim šou sa operacijom, ali mi je doktor rekao da traje čitavih mesec dana. Ajde to što mesec dana neću moći da pevam, ali neću moći ni da pričam! Ni reč, čitavih mesec dana! Zamisli to da sve što želim da kažem moram da pišem, da ne mogu ni glasno da se nasmejem! Pa to je baš mučno. U slučaju da mi se omakne i da progovorim, mogla bih da izazovem komplikacije, kobne po moju dalju karijeru! – kaže Slađa i dodaje da je učešće prihvatila samo zbog toga što je prva sezona.

Slađa ima samo jedan problem – pošto je srećno razvedena, nema pojma ko bi mogao da bude njen par. Tačnije, boji se da u šou ne uđe njen bivši dečko Igor sa kojim je raskinula jer je varao.

– Iskreno, ne bih volela da uđe Igor sa kojim sam bila u ozbiljnoj vezi, ali bih svakako želela da uđe Đole. To bi mi bilo baš super, i to je moja želja – završava Slađa.

izvor: Scandal


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Džole i Sladža: I posle svega, ona bi njega!

Slađa i Igor otvaraju reviju venčanica u „Hajatu“!

Parovi: Slađa i Igor se posvađali!


2 komentara na “Slađa odložila operaciju glasnih žica zbog „Parova“”

  • bole
    7 novembra, 2010, 21:49

    ova sladja je sve lepsa i lepsa olizo bi je za medalju

  • Anonimni
    7 novembra, 2010, 22:28

    neka je

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump