Slavlje u Parizu, a uskoro i venčanje!

Anđelina Žoli i Bred Pit su se pobrinuli da njihov usvojeni sin Paks za sedmi rođendan dobije nezaboravnu žurku.

Zbog čega su ga zajedno sa ostalim klincima poveli na

izlet u Pariz.

Paks je juče napunio sedam godina, a sa porodicom je bio na krstarenju Senom po Parizu. Svi su bili obučeni u tople kapute, a ceo brod je bio ukrašen balonima. Paks je za rođendan dobio i specijalnu tortu. Bred je sve vreme snimao kamerom. Anđa i Bred imaju ukupno šestoro dece, od kojih je troje usvojeno. To su Medoks, Paks i Zahara, a Anđa je rodila devojčicu Šajlo i blizance, dečaka Noksa i devojčicu Vivijen.

Anđelina i Bred, konačno venčanje?

Inače, Anđelina i Bred će se izgleda uskoro večati i to zahvaljujući svojoj deci. Naime, Medoks je rekao tati Bredu kako je video mamu Anđelinu da plače, jer joj je teško svaki put kad se rastaje na kratko od svoje porodice. I izjavio je tada da bi voleo da se njegovi roditelji venčaju, jer tako će mama biti sigurna da će se tata uvek vratiti.

Bred je bio iznenađen, jer je baš u par navrata izjavio kako će se venčati ako to deca budu tražila od njih.

Kako piše britanski tabloid „Now“, planiranje venčanja je već počelo, a ceremonija će biti skromna i intimna na nekoj egzotičnoj plaži.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Deca Anđeline i Breda uče francuski

Anđelina opet trudna?

Anđa: „Šajlo se oblači kao Crnogorci“


Nema komentara na “Slavlje u Parizu, a uskoro i venčanje!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump