Stojković i njegova supruga čekaju bebu!

Fudbaler Vladimir Stojković i njegova žena Bojana krajem maja sledeće godine postaće roditelji.

Lepša polovina popularnog fudbalera trudna je nešto više od dva meseca,

a kako „Alo!“ saznaje iz krugova bliskih paru, budući roditelji pokušali su da sakriju od javnosti ovu lepu vest.

– Bojana je pre nekoliko nedelja saznala za trudnoću, a vest je oduševila budućeg tatu Stojketa, kome se konačno ispunila davnašnja želja. Vladimir i Bojana već duže rade na tome da postanu tata i mama i na kraju im je trud urodio plodom – rekao je za „Alo!“ izvor blizak ovom paru.

– Kada je saznala da je u drugom stanju, Bojana je prvo saopštila Vladimiru i dogovorili su se da ne pričaju širem krugu ljudi dok ne prođe prvih nekoliko meseci, a i da vest ne bi došla do medija, jer je se oko Stojketa u poslednje vreme digla velika prašina – zaključio je naš izvor.

Inače, u poslednje vreme Bojana Stojković je nagoveštavala lepe vesti pa je tako u intervjuu za magaziin „Story“ izjavila:

– Nije vreme da se slikam gola, već da rodim dete, a ono je u planu već sledeće godine – rekla je pre nekoliko dana buduća mama.

U želji da dobijemo potvrdu informacije, pozvali smo Bojanu, ali je ona ostala nedostupna do zaključenja ovog broja.

Ljubav sa aerodroma

Vladimir Stojković i njegova žena Bojana upoznali su se pre četiri godine na Aerodromu „Nikola Tesla“ i odmah otpočeli ozbiljnu vezu. Venčali su se u crkvi svete Ružice na Kalemegdanu 12. juna 2009. godine, a slavlje su uveličale mnoge Stojeketove kolege. Vladimirova tri godine starija supruga istetovirala je njegovo ime na podlaktici, a mediji su pisali o tome da je na istom tom mestu imala ime bivšeg dečka, pa ju je fudbaler nagovorio da to prepravi.

Stojke: Želim sina, a Bojana hoće ćerku!

Vladimir Stojković je u nekoliko navrata izjavio da bi on voleo da dobije prvo dečaka, ali se to kosi sa željama njegove drage, a i majke Kose.

– Moja mama Kosa bi više volela da dobijemo devojčicu jer je čitavog života okružena muškarcima, budući da imam brata koji ima muško dete. Bojana isto želi ćerkicu, a ja bih više voleo da prvo dete bude sin, a drugo devojčica – rekao je nedavno Stojković.

Prošetala stomačić u Bazelu!

Buduća mama Bojana Stojković juče se vratila s teniskog turnira u Bazelu, gde se prvi put uslikala s malim stomakom. Naime, kao vatreni fan Novaka Đokovića, manekenka je uživo pratila Noleta na meču i uslikala se u crnoj haljini ispod koje se nazire napupeli stomačić.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Stojkovići na planini spasavaju brak!

Aca i Sonja čekaju bebu!

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić čekaju bebu


Nema komentara na “Stojković i njegova supruga čekaju bebu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump