Tejlor Svift zaludela Džejka Gilenhala

Američki mediji spekulisali su u poslednje vreme da između mlade kantri pevačice Tejlor Svift i glumca Džejka Gilenhala.

Postoji nešto više od prijateljstva, a potvrda

je stigla kada su oboje otišli u posetu njenom rodnom gradu Nešvilu. Mlada zvezda kantri muzike Tejlor Svift i popularni glumac Džejk Gilenhal uzaludno su pokušavali da prikriju činjenicu da su već neko vreme u vezi. Nakon što je par proveo Dan zahvalnosti zajedno u Njujorku, otišli su i u posetu rodnom gradu poznate pevačice – Nešvilu. “Uopšte se nisu trudili da budu diskretni, već su izgledali kao pravi ljubavni par. Sve vreme su se smejali i zabavljali “, ispričao je jedan očevidac koji je ovaj par spazio na doručku u lokalnom kafiću. Iako ima svega 20 godina Tejlor je iza sebe već nanizala nekoliko poznatih imena sa kojima je bila u vezi uključujući muzičara Džona Majera i zvezdu „Sumrak sage“ Tejlora Lutnera.

izvor: Blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kanje Vest se izvinio Tejlor Svift!!!

Tejlor Svift dobila voštanu figuru /video/

MTV: Najlepši par godine


Nema komentara na “Tejlor Svift zaludela Džejka Gilenhala”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump