Tomović: Jasminu treba da bude sramota!!!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevač Bojan Tomović, koji je snimio duet „Jugo“ sa Jovanom Pajić, pratio je svađu između pomenute farmerke i Jasmine Ane.

I stao u odbranu mlađane koleginice.

– Jasminu Anu treba da je sramota što je napala Jovanu! Pa ona može ćerka da joj bude! Žalosno je što ona u Jovani vidi konkurenciju, iako realno za to nema osnova – kaže Bojan za „Alo!“.

– Jovana je na lep i kulturan način odgovorila Jasmini Ani i postavila je na mesto, iako je književnica možda očekivala da će biti prosta! Međutim, to se nije desilo. Bez povišenog tona, ona je dvostruko starijoj Jasmini Ani pokazala da se lekcija može održati bez uvreda, vulgarnosti i teških reči. Inače, za Jovanu mogu da kažem da je prava lafica, da se ponaša potpuno prirodno i da je upravo takva kava je na farmi. Ona je moj favorit – zaključio je Bojan.

Podsećanja radi, u nedelju uveče došlo je do žestoke svađe između dve farmerke! Jasmina je optužila Jovanu da ogovara ljude na imanju, a ova nju da se ne odvaja od alkohola.

Jelena gazda!

Manekenka Jelena Stožinić dočekala je svojih pet minuta na „Farmi“. Ili, da budemo precizniji, svoju nedelju. Ona je nova gazdarica imanja, jer je tako odličila izbačena farmerka Irena Šućur. Ovo ne treba mnogo da čudi ako se zna da su dve manekenke dobre prijateljice i u privatnom životu.

Tako je farmerima pročitano Irenino oproštajno pismo u kojem je imanovala Stožinićevu za novu gazdaricu. Skoro je izvesno da će Jelena za muškog slugu postaviti Bakija Đoganija sa kojim je već neko vreme u veoma lošim odnosima. Izbor sluga je u utorak uveče.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Marijan ponovo izabran za gazdu!

Da li SEKS mora da bude kao u pornićima?

Mile Kitić:Dragana laže da je nisam pozvao da mi bude gost!


Jedan komentar na “Tomović: Jasminu treba da bude sramota!!!”

  • Zadovoljna
    10 novembra, 2010, 1:44

    Jovana je divna osoba a ta Jasmina je hladna kao zmija.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump