Toni Parker: Od mene nećete saznati ništa!

„Problem između mene i Eve ostaće između nas, i nećemo ga deliti sa javnošću“.

Poručuje košarkaš koji je navodno varao Evu Longoriju sa ženom bivšeg saigrača.

Toni Parker (28) porekao je da je prvi tražio razvod od „Očajne domaćice“ Eve Longorije (35). Košarkaš kaže da nije bio iznenađen njenim zahtevom, ali da neće javno govoriti o razlozima.

„Eva i ja smo razgovarali o problemima, i znao sam da će ona tražiti razvod. Nije tačno da sam ja to prvi učinio, i nisam angažovao advokate ni u Teksasu, ni u Kaliforniji. Naši razgovori o ovom osetljivom pitanju ostaće između nas dvoje“, saopštio je Parker.

Par je nedavno zajedničkim „tvitom“ saopštio da se rastaje nakon sedam godina veze, i tri godine braka. Razlog za razvod je neverstvo igrača San Antonio Spursa, piše američka štampa. Toni je navodno Erin Beri, supruzi svog bivšeg saigrača slao „stotine seksi SMS poruka mesečno“. Erin i Brent Beri takođe su nedavno podneli zahtev za razvod, nakon 12 godina braka.

Longorija je svom dugogodišnjem prijatelju glumcu Mariju Lopezu poverila da ovo nije prvi put da je Toni „švrljao“ sa strane. Glumica je otkrila da je sa nepoznatom ženom ranije bio u vezi, i da su bili u kontaktu preko sajta Facebook.

Tabloidi pišu da je Tonijeva veza sa Erin ostala „samo“ na seksi porukama, i da nije bilo fizičke prevare, ali Evi je bilo dosta.

Glumicu će pred sudom zastupati prestižni advokat Lens Špigel, koji je razveo slavne parove kao što su Sandra Bulok i Džesi Džejms, i Rasel i Kimora Li Simons.

Eva i Toni potpisali su predbračni ugovor pre venčanja u Francuskoj 2007, ali će glumica svejedno od košarkaša tražiti paprenu alimentaciju, piše „Dejli mejl“.

izvor: Mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Toni Parker varao Evu sa ženom Brenta Berija!

Eva Longorija i Toni Parker se razvode?

Kako preboleti Evu Longoriju?


Nema komentara na “Toni Parker: Od mene nećete saznati ništa!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump