Toni Parker varao Evu sa ženom Brenta Berija!

Žena zbog koje je Eva Longorija podnela zahtev za razvod od košarkaša Tonija Parkera je Erin Beri.

Supruga Parkerovog nekadašnjeg saigrača iz San Antonio Spursa

Brenta Berija.

Kao glavni razlog razvoda trogodišnjeg braka, američki mediji navode prevaru. Toni je, navodno, već neko vreme u vezi sa Erin, suprugom košarkaša Brenta Barija, koji je igrao sa njim u San Antoniju.

Eva je u zahtevu za razvod braka kao razlog navela „nepremostive razlike“, a sajt TMZ prenosi izjave zajedničkih prijatelja koji kažu da je Eva našla „na stotine ljubavnih poruka upućenih Erin u Tonijevom telefonu“.

Lepša od Eve? Erin Beri

Vest o razvodu su potvrdili i Eva i Toni na svojim Twitter nalozima.

„Sa velikom tugom moram da saopštim da smo Toni i ja odlučili da se rastanemo nakon sedam zajedničkih godina. Još se volimo i molimo za sreću onog drugog“, napisala je Eva, dok je sličnu poruku ostavio i Parker nekoliko sati kasnije.

Glumica (35) i košarkaš (28) venčali su se u julu 2007, u jednom zamku nedaleko od Pariza. Pre toga su bili u vezi četiri godine, a upoznali su se na večeri nakon jedne košarkaše utakmice na kojoj je Eva bila sa svojim ocem.

izvor: Mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Toni Parker: Od mene nećete saznati ništa!

Eva Longorija i Toni Parker se razvode?

Kako preboleti Evu Longoriju?


Nema komentara na “Toni Parker varao Evu sa ženom Brenta Berija!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump