“Troja” se odlaže za mart 2011.

Scenski spektakl zakazan za 19. novembar u Areni pomeren je za sledeće proleće.

– Sa žaljenjem saopštavamo da se predstava odlaže, a uzrok pomeranja

termina je nesporazum između trupe i evropskog agenta – saopštili su Beogradska arena i Multimedia concerts.

Trupa “Vatra Anadolije” trebalo je da nastupi u petak, 19. novembra, ali će pred beogradskom publikom “Troju” izvesti 6. marta 2011. godine. Kupljene ulaznice važiće za naredni termin, a mogu se refundirati do 31. decembra ove godine na blagajni Arene.

Spektakl izvodi više od 80 igrača, pevača i muzičara uz originalnu muziku Jicela Arzena. Trojanski konj od osam metara, fascinantni svetlosni efekti, čak 2.000 kostima i efektni rekviziti čine “Troju” jednom od najzahtevnijih scenskih produkcija na svetu, piše Mondo.

Homerov ep u njihovoj izvedbi do sada je videlo više od 20 miliona ljudi u 40 zemalja, a među slavnima koji su je javno hvalili su pop zvezda Šakira i engleski pevač Džo Koker. “Troja” drži čak dva Ginisova rekorda – za najbrži grupni ples sa 241 “stepom” u minuti, i najveći broj posetilaca tokom jedne predstave, a to je 400.000.

izvor: Hello!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Počinje prodaja ulaznica za EXIT

50 Cent ponovo će nastupiti u Beogradu!

Šta su to naše pevačice dobile za 8. mart?!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na ““Troja” se odlaže za mart 2011.”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump