Uskoro stiže novi album Majkl Džeksona!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Posthumni album sa pesmama koje je kralj popa snimio, ali ih nikad nije objavio, u prodavnice diskova stiže 14. decembra.

Izdavačka kuća „Sony BMG“ će objaviti album „Michael“

uprkos protivljenjima porodice Džekson koja smatra da te pesme nikad ne bi bile objavljene da pevač nije iznenada umro, jer on nije bio zadovoljan njima.

„Da je želeo da ih objavi on bi to sigurno i uradio. On ih je smatrao nedovršenim i zato ih nije ni uvrstio ni na jedan album.“

Međutim, čelnici kuće „Sony BMG“, koja ima autorska prava, ne misle tako i već su završili odabir materijala za album. Prvi singl „Breaking News“ biće objavljen 8. novembra.

https://www.youtube.com/watch?v=FF9f6Hyx0tY&feature=player_embedded

„I pored različitih ličnih i pravnih problema pri kraju karijere, Majkl je radio svaki dan i te snimke će fanovi moći da čuju na ovom albumu.“

Ipak, pevačeva ćerka Paris je preslušala ceo album i prema pisanju američkih medija, ona smatra da većinu ne pesama ne peva njen otac, sa čime se ne slažu advokati koji se brinu o zaostavštini Majkla Džeksona.

Kako god, album će biti objavljen, a prema procenama muzičkih časopisa, sigurno je da će oboriti sve rekorde po prodaji.

izvor: Mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nova pesma Majkl Džeksona uskoro u prodaji!

Koncert u čast Majkl Džeksona biće tek 2010 god.

Objavljeni novi detalji iz života Majkl Džeksona!


Nema komentara na “Uskoro stiže novi album Majkl Džeksona!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump