Večeras dodela MTV EMA nagrada

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

U Madridu će večeras biti dodeljene MTV EMA nagrade. Prenos svečanosti na kojoj najviše nominacija imaju Lady Gaga i Keti Peri.

Osim na kanalu MTV, možete pratiti i preko

Facebooka.

Ceremoniju dodelu evropskih muzičkih nagrada na kojoj će nastupati Rijana, Linkin Park, Kings of Leon, Šakira i mnogi drugi, vodiće “Očajna” Eva Longorija Parker.

Keti Peri i Lady Gaga nominovane su u po pet kategorija za MTV muzičke nagrade koje će biti dodeljene 7. novembra u Madridu. Pevačice su nominovane u kategorijama najbolja pop zvezda, najbolja pevačica, najbolja pesma i najbolji video spot. Keti Peri je još nominovana u kategoriji za najbolji koncert, dok će se Lady Gaga boriti za nagradu za najbolji spektakl.

Na trećem mestu po broju nominacija nalazi se Eminem, koji je nominovan u četiri kategorije – najbolja pesma, najbolji muški izvođač, najbolji hiphop muzičar i nabolji video za pesmu “Love the way you lie”, piše Mondo.

Prenos dodele MTV EMA 2010 biće dostupan i u live streamingu na www.mtvema.com i na Facebook-u od 21 čas.

izvor: Hello!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Objavljena imena nominovanih za MTV nagrade!

Britni na dodeli MTV nagrada

Lady Gaga trijumfovala na dodeli MTV nagrada


Nema komentara na “Večeras dodela MTV EMA nagrada”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump