Večeras dodela MTV EMA nagrada

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

U Madridu će večeras biti dodeljene MTV EMA nagrade. Prenos svečanosti na kojoj najviše nominacija imaju Lady Gaga i Keti Peri.

Osim na kanalu MTV, možete pratiti i preko

Facebooka.

Ceremoniju dodelu evropskih muzičkih nagrada na kojoj će nastupati Rijana, Linkin Park, Kings of Leon, Šakira i mnogi drugi, vodiće “Očajna” Eva Longorija Parker.

Keti Peri i Lady Gaga nominovane su u po pet kategorija za MTV muzičke nagrade koje će biti dodeljene 7. novembra u Madridu. Pevačice su nominovane u kategorijama najbolja pop zvezda, najbolja pevačica, najbolja pesma i najbolji video spot. Keti Peri je još nominovana u kategoriji za najbolji koncert, dok će se Lady Gaga boriti za nagradu za najbolji spektakl.

Na trećem mestu po broju nominacija nalazi se Eminem, koji je nominovan u četiri kategorije – najbolja pesma, najbolji muški izvođač, najbolji hiphop muzičar i nabolji video za pesmu “Love the way you lie”, piše Mondo.

Prenos dodele MTV EMA 2010 biće dostupan i u live streamingu na www.mtvema.com i na Facebook-u od 21 čas.

izvor: Hello!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Objavljena imena nominovanih za MTV nagrade!

Britni na dodeli MTV nagrada

Lady Gaga trijumfovala na dodeli MTV nagrada


Nema komentara na “Večeras dodela MTV EMA nagrada”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump