Večeras ulazi Boki 13 na Farmu!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje iz krugova bliskih produkciji, večeras ulazi u „Farmu“!

Naime, Boki 13 je pre dva dana dobio poziv

od produkcije da uđe u rijaliti i posle nekoliko sati pregovora odlučio da prihvati ponudu.

– Producenti su hteli da ubace još jednog takmičara i kao najpogodinijeg za pravljenje haosa na imanju odabrali su Bokija. Misle da će on vrlo lako isprovocirati neke učesnike i tako doprineti atraktivnosti rijalitija. Kada je potpisao ugovor, Jovanovski je bio zadovoljan ponudom koja mu je data i odmah počeo da pravi plan s kim će biti dobar, a kome će doći glave – rekao je za „Alo!“ izvor blizak produkciji.

Tragom ove informacije, naš fotograf je pratio Bokija 13, koji je dan pred ulazak na farmu celo po podne proveo u tržnom centru i opremio se novim krpicama koje će prošetati na najpoznatijem imanju u Srbiji. Sve vreme dok je kupovao, Makedonac je telefonirao, verovatno obaveštavajući saradnike da neko vreme neće biti prisutan. Dok je završavao tekuće obaveze, Jovanovski je ulazio iz jedne u drugu radnju i kupovao stvari koje će mu biti neophodne. Tako je među prvim stvarima koje je pazario bila zimska jakna, koja mu je svakako neophodna, s obzirom na to da se spremaju hladni dani. Osim toga, kupio je i brojne kreacije koje će prošatati imanjem, verovatno u večernjim satima jer će preko dana biti zauzet poslovima na imanju i neće moći mnogo da misli na modu.

U želji da dobijemo potvrdu informacije, pozvali smo Bokija, koji nije potvrdio, ali ni demantovao naše saznanje.

– Ne mogu da kažem ništa o svom eventualnom učešću u „Farmi“, a što se šopinga tiče, ne vidim da je tu nešto čudno. Pa bar sam ja poznat kao neko ko voli da kupuje garderobu – rekao je Jovanovski.

Iskusan u rijaliti programima

Podsećanja radi, Bojan je već učestvovao u rijaliti programu „Veliki brat VIP“ i tada se srpskoj javnosti predstavio prvi put. Učešćem u tom programu pobrao je mnoge simpatije, ali i izazvao osude i spekulacije, naročito zbog seksualnog opredeljenja.

Irena, Ekrem, Limen i Bane u duelu!

Ove nedelje za opstanak na „Farmi“ boriće se čak četiri kanditata! Nakon što su farmeri spasili Zlatu Petrović i dali Ekremu Jevriću svoje štapiće, zadruga je saopštila da je najmanji broj glasova ove nedelje osvojila bosanska manekenka Irena Šućur. Međutim, tu nije bio kraj iznenađenjima. Zbog afere oko ceduljica u toku protekle nedelje, kažnjeni su Bane Janković i Limen.

Njih dvojica su tako neplanirano dospeli u duel i moraće da se bore ako žele da ostanu na „Farmi“. U toku izbora duelista došlo je do rasprave između Katarine Živković i Zlate Petrović, koje više nisu u prijateljskim odnosima. Farmeri ni ove nedelje nisu uspeli da ispune zadatak, ovoga puta – da budu jedni drugima „bračni parovi“.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ekremova žena ulazi na „Farmu“ ?!

Veliki Brat: Večeras ulazi Jelena Karleuša

Farma: Sanja i Peja večeras u duelu!


Nema komentara na “Večeras ulazi Boki 13 na Farmu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump