Vendin muž ne želi da komentariše!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Folk pevačica Vesna Vukelić Vendi nije slagala kada je na farmi u više navrata izjavila da, osim jedanaestogodišnje ćerke Nikolete, ima i muža!

Ekipa magazina

„Puls“ uspela je da dođe do nekadašnjeg fudbalera Branimira Banjca, koji živi sa Vendi i njihovom ćerkom, ali on nije bio raspoložen za razgovor. Najpre je pokušao da prevari novinare, predstavivši se kao čistačica stana od Vukelićeve, a onda je osuo paljbu po predstavnicima medija:

– Ajde, sevajte odavde! Je l‘ čuješ kad ti kažem? Jeste li vi normalni? – povikao je Banjac i besno zalupio vrata!

Ovo je, inače, prvi put da se Banjac pojavio u medijima otkada je postao otac. Iako ga je ona u više navrata nazivala svojim mužem, koliko je poznato, brak između njih dvoje nikada nije sklopljen.

Za razliku od muža, majka poznate farmerke, Spasenija, bila je daleko pričljivija.

– Moja Vesna ne puši. Ne znam šta je ono tamo. Videla sam je na farmi kako purnja i ne mogu da verujem, ona ne puši. Ja sam se toliko iznenadila. Ne branim joj ja, ali to nije dobro ni finansijski, a ni za zdravlje. To je sve tamo zbog te nervoze, uželeli su se oni porodice i prijatelja i sve im nedostaje. Malo se nekad Vesna zeza sa onim Ekremom – rekla je Spasenija Vukelić.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Brega ne želi da komentariše Milanov nastup!

Farma: Ispao Cobe, Vendi se vratila!

Volela bih da psihopatu više nikad ne vidim!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Vendin muž ne želi da komentariše!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump