Vesna Zmijanac pokazala grudi!

Vesna Zmijanac je zapanjila VIP „robinzone“ kada je u beloj, lanenoj majici, koja joj se pripila uz gole grudi, izašla iz okeana na Filipinima!

Folk zvezda kaže da je glavobolju,

nadutost od banana i vrućinu rešila da „otera“ kupanjem u Pacifiku, nakon čega je sa mokrom majicom pozirala kao za „Plejboj“. Zmiki tvrdi da su je cimeri sa tajnog ostrva nagovarali da se obnaži za muški magazin, ali da je ona to odbila. „Nije meni mesto u ‘Plejboju’! To je za neke mlade cice, kao što je moja ćerka Nikolija“, prebacuje loptu pevačica na svoju mezimicu i otkriva kako je na Filipinima glumila sirenu: „Htela sam da se našalim i poziram u vodi kao na jednoj slici od pre 25 godina, kada mi je karijera bila u zenitu. Tako sam sebe podsetila na mlade dane. Znate, seksepil nije stvar godina i kilograma, već nešto što nosite u sebi. Sa tim se čovek rađa i to je poenta moje slave i popularnosti, koja i danas traje. Harizma je ono što negujete iznutra i to ne sme da se podredi trendu. Ja nemam komplekse ni od godina, ni od kilograma“, poručuje Vesna.

izvor: Press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vesna Zmijanac pokazala novo lice!

Vesna Zmijanac promovisala novog dečka!

Vesna Zmijanac pevala Svetozaru Maroviću


Nema komentara na “Vesna Zmijanac pokazala grudi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump