Viktorija: Izgledam kao bedna kučka, pa šta!?

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Viktorija Bekam, jedna od najfotografisanijih i najbolje odevenih žena na planeti.

Zavisnica od skupe garderobe koju najčešće nosi samo jednom.

Kaže da je svesna da na fotografijama izgleda kao “bedna kučka” i to joj ne smeta.Iako je u to teško poverovati, ali bivša “Poš Spajs” u intervjuu za britansko izdanje magazina “Cosmopolitan” kaže da je više ne zanima kako izgleda i da joj mišljenje drugih apsolutno ništa ne znači.

– Kada ste dugo izloženi pogledima javnosti, postane vam svejedno. Nije me briga ako neko kaže: ‘Eno Victorije u ravnim cipelama.’ Uvek na fotografijama izgledam kao bedna kučka i to je sasvim u redu.

Vikstorija je priznala da joj je nekad sud javnosti i te kako bitan, ali tvrdi da više nije opterećena svojim izgledom.

– Kada putujem, na aerodromima nosim nešto u čemu mogu da radim čim sletim. Kada se od mene ne zahteva drugačije, onda sam u običnim pantalonama, majici i japankama – reče Viktorija koja se čak i na utakmicama muža Dejvida Bekama dolazila odevena kao da je tek sišla sa modne piste neke od svetkih nedelja mode, piše Mondo.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka: Izgledam kao muškarac, pa šta!

Viktorija: I Dejvid ujutru izgleda kao strašilo

Viktorija Bekam pre 18 godina!


Nema komentara na “Viktorija: Izgledam kao bedna kučka, pa šta!?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump