Vlada Vuksanović u novom Cecinom spotu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Najveća srpska folk zvezda Svetlana – Ceca Ražnatović provela je noć između subote i nedelje u beogradskom klubu „Rič“ .

U društvu mlađanog manekena Vlade

Vuksanovića, s kojim je svojevremeno bila u ljubavnoj vezi. Iako je njihovo zajedničko pojavljivanje na javnom mestu izazvalo veliku pažnju svih koji su se te noći zatekli u lokalu, kako piše „Alo!“ , oni su se trudili da na to ne obraćaju pažnju već su vreme proveli razgovarajući. “Ceca i Vlada su se sve vreme šalili i smejali i mada su delovali veoma blisko, nijednog trenutka nisu prešli granicu prijateljskog ponašanja. Ipak, izazvali su veliku pažnju kada su se pojavili zajedno, naročito nakon priča da su svojevremeno raskinuli emotivnu vezu“, ispričao je za „Alo!“ dobro obavešteni izvor. “Posle revije izašli smo u grad Sani Armani, Adriana Čortan, Saša Vidić, Boško Jakovljević, Vlada i ja. Bili smo u nekoliko klubova i nigde se nismo dugo zadržavali. Vlada i ja smo dobri drugovi, a te večeri smo dosta pričali i o mom novom spotu, u kojem će imati glavnu mušku ulogu. Mi smo, inače, u kontaktu i to nije ništa novo, družimo se kao sav normalan svet. Znam da će zbog ovoga krenuti mnoge insinuacije, ali za njih, zaista, u ovom slučaju nema mesta”, rekla je Ceca za „Alo!“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vlada Vuksanović: Nisam Cecin dečko!

Vlada Vuksanović ostavio devojku!

Ceca u novom spotu potpuno ćelava!


Nema komentara na “Vlada Vuksanović u novom Cecinom spotu!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump