Vranićka umesto princa dobila konja :-)

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačica Danijela Vranić dobila je od biznismena Dragana Bojovića inače poznatog kao kuma Kristijana Golubovića, belog konja za rođendan.

Bojović je sve

organizovao unapred, pa je slavljenici oko 22 časa prišao mladić, koji ju je zamolio da izađe na trenutak. Iako nije znala o čemu se radi Danijela je izšla napolje i zamalo se onesvestila.

Veliki beli konj, prekriven crvenom mrežicom i s kićankom na glavi, stajao je nasred ulice. Pevačica je bila oduševljena i vidno uzbuđena, pa je tako izvesno vreme mazila i timarila životinju pre nego što su je odveli u staje u kojima će nova vlasnica moći da je obilazi i izvodi na jahanje.

Po tvrdnjama izvora, ovo nije jedini poklon koji je pevačica dobila, već joj je Dragan napravio još jedno iznenađenje.

„Kada je htela da krene iz stana ka klubu, ispred vrata ju je sačekala limuzina u kojoj su je čekali šampanjac i poklon, ali ona nije želela da nam kaže šta je tačno dobila“ – rekao je izvor blizak pevačici.

Danijela je kratko u šaljivom tonu prokomentarisla poklon.

„Eto, dobih ja i drugog konja, ali nikako princ da stigne, valjda će i taj period doći – rekla je Danijela“.

izvor: SvetPlus


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena Kostov dobila 101 ružu!

Manekenka dobila ostrvo od dečka!

Ceca dobila medu!!!


Nema komentara na “Vranićka umesto princa dobila konja :-)”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump