Zdravko Čolić: Radom lečim tugu!

Zdravko Čolić želi da što pre zaboravi 2010. godinu. Legendarni pop pevač, koji je za samo osam meseci ostao i bez majke i bez oca.

Kaže da tugu leči radom i promocijom

albuma “Kad pogledaš me preko ramena”.

– Ova godina je emotivno bila veoma teška za mene, jer sam za kratko vreme izgubio dvoje najdražih ljudi. Supruga i ćerke su mi pomogle da prevaziđem krizu – kaže legendarni Čola, i dodaje: – Vratiću se koncertima da bih zaboravio loše stvari. Uželeo sam se svirki i kontakta sa publikom. Do Nove godine nastupiću u nekoliko evropskih gradova, a na proleće mogao bih da zapevam u Beogradu. Voleo bih da to bude na nekom otvorenom prostoru, i to možda u aprilu.

Pop zvezda kaže da još nije ugovorio nastup za doček Nove godine.

– Ne bih voleo da pevam na velikoj svetkovini na trgu ili u hali. Više sam za intimniju atmosferu u nekom manjem prostoru. Moj menadžment trenutno razmatra ponude – rekao je za “Press” Zdravko i dodao da sa godinama nije izgubio strast.

– Često mi se desi da me osećanja preplave, ja sam strastven čovek… Strast me vodi kroz život, ali ne smem ozbiljno da se zabavljam jer sam oženjen čovek – kaže Zdravko kroz osmeh.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zdravko Čolić u junu na Ušću!

Zdravko Čolić završava komponovanje novih pesama!

Zdravko Čolić zakazao novogodišnji nastup!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Zdravko Čolić: Radom lečim tugu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump