Željku Mitroviću zaplenili jahtu u Hrvatskoj

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Željko Mitrović potvrdio je danas da su hrvatske vlasti zaplenile jahtu „El Bosco“, ali on tvrdi da on nema vlasništvo nad njom!

Povodom teksta objavljenog u

zagrebačkom „Jutarnjem listu“ u vezi zaplene jahte od strane hrvatskih carinskih organa, Mitrović je saopštio:

„Jahta El Bosco nije moje vlasništvo već vlasništvo kompanije El Bosco LTD sa Gibraltara s tim da sam ja jedan od suvlasnika navedene firme. Predmetna jahta nije meni zaplenjena već se ista nalazi pod carinskim nadzorom zbog postupka koji se vodi protiv hrvatske firme El Bosco Split kao carinskog dužnika. Carinski postupak se protiv firme El Bosco kao carinskog dužnika ne vodi zbog bilo kakvog carinskog prekršaja već zbog naplate uvoznog carinskog duga zbog neispunjavanja uslova za privremeni uvoz robe. Hrvatska carina ne traži od mene da platim bilo koji iznos u vezi sa predmetnom jahtom s obzirom da nisam ni učesnik u navedenom carinskom postupku“ – navodi se u sopštenju Željka Mitrovića.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mitrović Hrvatskoj uvodi sankcije!

Tanja dala otkaz Željku Mitroviću!

Mitrović: „Pink“ se ne prodaje!


Nema komentara na “Željku Mitroviću zaplenili jahtu u Hrvatskoj”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump