Zlata Petrović: Ubiću Vendi!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

– Sad ću da je ubijem! Je*aću joj majku! Pustite me da je ubijem!

Ma ubiću je, makar morala da prodam stan! – urlala je u utorak uveče pijana Zlata Petrović, a

potom i skočila da bije Vendi!

Da ove pretnje ostvari, sprečili su je bivši muž Zoran Pejić Peja i ostatak farmera, koji su je držali tako pomahnitalu da ne bi fizički povredila Vukelićevu.

Incident koji je doživeo vrhunac Zlatinim nasrtajem je počeo kada je Zoran Pejić Peja pozvao Vendi da otpeva nekoliko pesama i uputio joj podrugljive komentare, zbog čega se pevačica prilično iznervirala i odbrusila mu:

– Žao mi je, Pejo, moraćeš da prisustvuješ sopstvenoj sahrani u skoroj budućnosti – rekla je Vukelićeva i nakon otpevanog refrena ponovo osula po njemu:

– Pejo, uskoro ćeš prisustvovati svojoj sahrani, za mesec, mesec i po dana – ponovila je Vendi i pokrenula lavinu besa kod Pejine bivše supruge, koja je čuvši ovo prišla Vesni sa namerom da se jednom za svagda sa njom razračuna.

– Kakvu ti sahranu spominješ? – upitala je Petrovićeva, ali je Vendi samo pogledala i nastavila da igra kao da se ništa nije desilo. Ovo je Zlatu izbacilo iz takta i pokušala je da se dočepa Vukelićeve, ali pošto je zbog pijanstva jedva stajala, nije uspela to da uradi već ju je samo očešala po ruci.

– Ubiću te, bre! Je*aću ti sve po spisku! Čiju ti sahranu spominješ, ološu jedan! – urlala je Zlata dok su je Peja, Natalija, Jovana i ostali farmeri smirivali i na kraju izneli iz sobe ne bi li tako sprečili da je prebije!

– Pustite me da je ubijem! Sad će da dobije ku*ac, ali mali – vikala je pevačica. Nakon ovog incidenta, Vendi je uzela bubicu u ruku i teatralno saopštila:

– Zadruga, zadruga, spasite me!

Posle incidenta, Vukelićeva je otišla u štalu, gde će spavati tokom nedelje, i objašnjavala pripadnicima „kuhinjskog klana“ šta se dogodilo, dok je Zlata do kasno u noć sedela i ponavljala:

– Ona će nekome da spominje sahranu! Ošišaću je bre kad je dohvatim!

Zorana: Vendi je gotova kad izađe!

Pevačica Zorana Pavić iskoristila je frku na imanju da još jednom ponovi svoj stav o Vukelićevoj:

– Znaš koliko je falilo da se zaletim, uhvatim je za kosu i vučem okolo? Ali, ne treba tako. Neće smeti da izađe iz kuće, ne ovde, nego napolju. Gotova je! Veruj mi, to je sve završeno – rekla je dvosmisleno Pavićeva.

Natalija: Nemoj verbalno, samo rečima!

U raspravu između Vendi i Zlate uključila se i Natalija sa rečenicom koja je već ušla u anale najvećih izvala „Farme“:

– Zlato, smiri se. Nemoj da je biješ. Nemoj verbalno, samo rečima!

Pijaca premeštena zbog bezbednosnih razloga!

Zbog prošlonedeljnog događaja na pijaci u Barajevu, gde su meštani izvređali manekenku Jelenu Stožinić, juče su gazdarica Jovana Pajić i njene sluge Marijan Rističević i Vesna Vukelić Vendi pazarili u Lisoviću, na poljani nedaleko od imanja.

Iz bezbednosnih razloga, bilo je zabranjeno prisustvo svima, osim promoterima, koji već devet nedelja obezbeđuju namirnice i ostale potrebne stvari. Producenti su došli na ideju da promene lokaciju pijace odmah po saznanju da je pevačica Vesna, inače jedna od najomrženijih farmerki, postavljena za slugu. Kako se ne bi ponovili incidenti koji su se dešavali u drugoj sezoni „Farme“, kada su seljaci pljuvali, gađali namirnicama i vređali najpoznatije stanovnike imanja u Lisoviću, produkcija je rešila da kupovina prođe bez navijača.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zlata: Da sam bila trezna, prebila bih Vendi!

Boki 13 pomirio Vendi i Zlatu /video/

Vendi: Bata je zaljubljen u Jovanu?!


Nema komentara na “Zlata Petrović: Ubiću Vendi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump