Aca Lukas skuplji od Jelene Karleuše i Ane Nikolić!

Najskuplje novogodišnje tezge u Crnoj Gori ugovorili su pevači iz Srbije. Prvi po zaradi biće Aca Lukas, a za njim sledi Jelena Karleuša.

Aca Lukas će za

zabavljanje Petrovčana u novogodišnjoj noći dobiti 80.000 evra. Od srpskih pevačica koje će za doček nastupiti u Crnoj Gori najviši honorar će dobiti Jelena Karleuša. Podgorički mediji javljaju da će za nastup u budvanskom “Trokaderu” zaraditi 70.000 evra. U obližnjoj diskoteci “Sparta” nastupiće pop pevačica Ana Nikolić, koja je svoj nastup ugovorila za 50.000 evra. Za istu sumu će, ispred zidina Starog grada u Budvi, pevati hrvatski kantautor Džiboni, dok će omiljena hrvatska zvezda Severina u bečićkom hotelu “Splendid” pevati za 40.000 evra. Mlade Zvezde Granda pevaće za po 10.000 evra – Milica Todorović i Bane Mojićević.

izvor: vesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Severina već ugovorila „tezgu“ za doček 2014.

Džiboni za Novu Godinu u Budvi!

Severina nastupa u Crnoj Gori!


Nema komentara na “Aca Lukas skuplji od Jelene Karleuše i Ane Nikolić!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump