Anđelina i Bred: Tajno venčanje u Indiji?

Prema pisanju britanskih tabloida, Anđelina Džoli i Bred Pit su zaokupljeni tajnim pripremama svog venčanja.

Koje bi trebalo da se održi prema hindu običajima početkom

2011. godine u romantičnom Džodpuru, velelepnom gradu u indijskoj državi Radžastanu.

Indijski list „Tajms of Indija“ tvrdi da će se slavni holivudski par venčati prema svadbenom hindu ritualu „feras“, koji se sastoji od kruženja oko svete vatre, a da će ceremoniju nadgledati njihov duhovni savetnik, Ram Lal Sijag (84).

Vremešni guru nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje ovu vest, mada dobro obavešteni izvori navode da su pripreme za venčanje „uveliko odmakle“.

Prema istim izvorima, zahvaljujući jogi, koju svakodnevno praktikuju i izgovaranjem „mantri“ koje odredi njihov guru Sijag, dvoje poznatih glumaca ostvarili su mir i harmoniju i osnažili svoju vezu, te su sada spremni da stanu na „ludi kamen“.

Portparoli slavnog para, koji je u vezi pet godina i imaju troje biološke i troje usvojene dece, za sada ništa nisu komentarisali.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Venčali se Anđelina Džoli i Bred Pit?!

Venčali se Anđelina i Bred?

Bred i Anđa: Konačno venčanje?


Nema komentara na “Anđelina i Bred: Tajno venčanje u Indiji?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump