Anđelina o platičnim operacijama i na premijeri!

Holivudska diva Anđelina Džoli, koju je američka voditeljka Čelsi Hendler nedavno javno nazvala droljom i razaračicom porodica.

U intervjuu za ’Daily Mail’ rekla je kako je

nikakve izmišljotine iz medija ne pogađaju i demantovala da je njena veza sa Bredom Pitom u krizi.

‘Mi smo srećni, hvala na pitanju. Sve stvari koje o nama pišu, ništa od toga nije istina. To ignorišemo jer ne bismo da gubimo živce na gluposti i izmišljotine. Takvim stvarima jedino možemo da se smejemo, jer mi smo zaista srećni’ kaže Anđelina.

Lepa glumica dotakla se i pitanja plastične hirurgije, negirajući da se ikada podvrgla hirurškom zahvatu. Optuživali su je da je smanjivala nos i koristila tretmane botoksom, ali ona tvrdi da nikada nije koristila usluge estetskih hirurga.

‘Ništa na sebi nisam popravljala i mislim da nikada i neću. Ako nekoga čini srećnim pomisao da jesam, neka mu bude,ali ja stvarno nemam veze sa tim’ kazala je glumica.

Kratko je prokomentarisala i svoj kontroverzni rediteljski prvenac o ratu u Bosni. ‘Bila sam u mnogo zemalja pogođenim ratom i htela sam da napravim priču o tome kakav uticaj rat ima na društvo, kako on menja ljude, njihove živote i budućnosti’ objasnila je Anđelina.

Premijera filma „The Tourist

Takođe  filma „The Tourist“ u kojem glavne uloge tumače Anđelina Džoli i Džoni Dep premijerno je prikazan u Njujorku. Na svetskoj premijeri ovog filma, Anđelina se pojavila u pratnji Bred Pita, dok je Džoni Dep došao sam. Pogledajte fotke sa premijere.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina Džoli zasenila sve na crvenom tepihu!

Anđelina: Film ne počinje torturom i silovanjem!

Bred i Anđa: Prelepi na premijeri!


Nema komentara na “Anđelina o platičnim operacijama i na premijeri!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump