Bekam naterao Viktoriju da plače

Dejvid dobije nagradu za životno delo, a Viktorija dobije najveću pažnju. Tako je to u porodici Bekam.

Izveštavajući sa dodele priznanja za sportistu godine

u izboru BBC-ja svi britanski mediji su glavnu pažnju posvetili bivšoj Poš spajs koja je plakala dok je njen suprug dobijao nagradu za životno delo.

Viktorija se borila da se suzdrži od suza dok je sedela sa sinovima Bruklinom (11), Romeom (8) i Kruzom (4).

Vidno emotivni Dejvid je takođe pokazao da mu nije teško da zaplače. Gutao je knedle dok su mu svi aplaudirali, a da bi se Beks sabrao najpre je se publici na kratko obratio Ser Bobi Čarlton.

„Želim da se zahvalim svojoj supruzi i deci. Ne samo zato što mi je podarila tri neverovatna dečaka, nego na podršci koju mi stalno pruža. Ona me inspiriše svakoga dana. Viktorija, Brukline, Romeo i Kruz – hvala vam“, rekao je između ostalog Dejvid Bekam, najkopiraniji Englez kada je u pitanju oblačenje.

Bez obzira što se zahvalio celoj svojoj porodici, bivšim saigračima, Aleksu Fergusonu… Bekam je nagradu posvetio engleskim vojnicima koji su su trenutno u Avganistanu i poželeo im miran Božić.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Viktorija i Bekam uče da kuvaju!

Ketrin Zita Džouns kopira Viktoriju Bekam?!

Bekam: Svom sinu sam dao ime po Tom Kruzu!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Bekam naterao Viktoriju da plače”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump