Ben Aflek: Jedva čekam da budem gospodin Mama

Filmski superstar Ben Aflek otkrio je da ne može da dočeka da ga njegova supruga, glumica Dženifer Garner.

Ostavi da sam brine o njihove dve ćerkice

Glumac, režiser i

scenarista Ben Aflek, koji sa svojom izabranicom Dženifer Garner ima dve ćerke, petogodišnju Vajolet i dvogodišnju Serafinu, otkrio je da uživa u retkim prilikama kada briga deci padne isključivo na njegova leđa.

– Moja žena uskoro kreće na snimanje filma i tada ću ja konačno moći da budem gospodin Mama sa punim radnim vremenom! – podelio je oskarovac svoju iskrenu radost očinstva sa čitaocima magazina U.S. Weekly.

Iako je Aflek veoma posvećen ulozi oca, nedavno je doveo u pitanje sliku koju šalje u javnost kao muž, pošto je otkrio da božićni poklon za Dženifer kupuje u poslednji čas, na samo Badnje veče.

– Znam, to zvuči užasno. Dešava mi se da se uspaničim i onda samo odlažem stvari. Jednostavno, nemam jasnu ideju šta da joj kupim i koju poruku tim poklonom želim da prenesem. Mislim da zapravo ja uložim mnogo više energije i truda u izbor tog jednog poklona, nego ona kupujući petnaest – pokušao je da se opravda glumac.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ben Aflek: Neću da glumim sa suprugom

Ben Aflek i Dženifer više ne žive zajedno!

Hali Beri: Jedva čekam da opet postanem mama!


Nema komentara na “Ben Aflek: Jedva čekam da budem gospodin Mama”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump