Boravak Šeherzade i Onura u Beogradu! /foto/

Glumački par stigao je jučena beogradski aerodrom “Nikola Tesla” u 14.40 sati jer je let iz Istanbula kasnio sat vremena.

Zvezde turske serije “1001 noć” samo su se osmehnuli

fanovima sa kojima nisu želeli da se fotografišu i u beloj limuzini uputili se ka hotelu “Hajat”.

Srbija je poznata kao dobar domaćin, zato su se organizatori potrudili da taj duh našeg naroda prenesu i na turske glumce. Onur i Šeherezada uživali su u specijalitetima tradicionalne srpske kuhinje u restoranu „Kalemegdanska terasa“, u kojem su ih sačekali fanovi koji su tokom dana rezervisali večeru.

Večernju idilu i uživanje u srpskim specijalitetima prekinuo je odlazak u studio Prve srpske televizije, gde su odgledali poslednju epizodu serije koja ih je učinila miljenicima srpske publike.

Glumački par Berguzar Korel i Halit Ergenc danas su otišli iz Beograda. Letom turskog “Erlajnsa“ u 14.45 njih dvoje su napustili našu zemlju nakon dvadesetčetvoročasovne posete.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Aca Lukas iskulirao Ševketa!

Merlin zakazao još jedan koncert u Beogradu?

Šeherezada i Onur u specijalnoj emisiji!


Nema komentara na “Boravak Šeherzade i Onura u Beogradu! /foto/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump