Brena i Boba proslavili 19. godišnjicu braka

Folk zvezda Lepa Brena i bivši teniski as Slobodan – Boba Živojinović proslavili su u ponedeljak uveče 19. godišnjicu braka.

U restoranu „Talas“ na Dunavu.

Žurku su im organizovali sinovi Filip, Stefan i Viktor i, na veliko iznenađenje roditelja, na istu stigli sa „dejvis kup“ frizurama – ošišani na „nularicu“. „Od silnih obaveza oko Dejvis kupa, Boba i ja smo potpuno zaboravili na godišnjicu braka“, rekla je Lepa Brena za „Novosti“. „Ipak, sinovi su mislili za nas, pa su nam organizovali proslavu iznenađenja. Proveli smo lepo veče uz vrhunske specijalitete i vino. Bila sam šokirana kada sam videla ćelave sinove, jer jedva da sam razumela Bobu. Pobeda Srbije je jedinstvena i veličanstvena. Kada su se toliko trudili da uspeju, neka su se i ošišali. Ovo je veliko priznanje pred čitavim svetom ko smo i šta smo, i neka nas više niko ne vuče unazad“, poručila je Brena.

izvor: Novosti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Boba kupio Breni narukvicu za godišnjicu!

Dragana Mirković i njen suprug proslavili godišnjicu

Nataša i Dača nisu proslavili godišnjicu braka


Nema komentara na “Brena i Boba proslavili 19. godišnjicu braka”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump