Ceca na „Marakani“ za Vidovdan!

Njen menadžer Raka Marić otkrio je javnosti da se posle uspešnih koncerata koje je imala u Australiji.

Ceca vraća u studio da završi novi CD i planira veliki beogradski koncert.

– Ukoliko Ceca završi album do marta, kao što smo planirali, postoji mogućnost da organizujemo njen veliki solistički koncert na „Marakani“. Voleo bih da to bude na Vidovdan, i baš na Zvezdinom stadionu jer je pregledniji od Ušća, pošto je u obliku školjke – istakao je Marić.

Ceca je na stadionu crveno-belih debitovala juna 2002. godine kada je okupila više od 70.000 ljudi pred kojima je pevala puna tri sata. Posle tadašnjeg nastupa na najvećem srpskom stadionu pevačica je rekla da je ostvarila san iz detinjstva i da bi ponovo volela da zapeva na „Marakani“. Ona je insistirala da joj bina bude okrenuta ka južnoj strani stadiona jer nije htela da zatvori „sever“ na kom se tokom utakmica nalaze Zvezdini navijači.

Ražnatovićka je 17. juna 2006. godine napravila muzički spektakl na Ušću gde je okupila skoro 150.000 fanova. Iako joj je ovaj otvoreni prostor na ušću Save i Dunava doneo veliki broj čestitki zbog brojnosti publike, Ceci je očigledno „Marakana“ ostala u srcu pa je ponovo možemo očekivati na stadionu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lepa Brena otkazala koncert na Marakani

Ceca će održati koncert na Vidovdan!

Ceca 1. oktobra na Trgu Krajine u Banjaluci!


Nema komentara na “Ceca na „Marakani“ za Vidovdan!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump