Ceca niže uspehe u Australiji! /video/

Najpopularnija folk pevačica, Svetlana Ceca Ražnatović, dve noći za redom punila je koncertne dvorane u Sidneju i Adelaidi.

Dugočekivani koncert u Sidneju koji je folk diva održala

4. decembra izazvao je opštu euforiju. Naše ljude, željne dobrog provoda, nije pokolebalo ni to što je za kartu trebalo izdvojiti i do 370 evra (500 australijskih dolara). Dok se u Srbiji, po mnogima, vodi medijska hajka protiv nje, Ceca izgleda nije izgubila ništa od svoje popularnosti, pa je ugostila 12.000 obožavalaca u olimpijskoj dvorani Stejt Sports Centar. Najveći Cecini hitovi, horski su se pevali uz veliko oduševljenje i ovaciju fanova. Pevačica je izgledala zanosno tokom čitave večeri koja će ostati u sećanju svih srpskih iseljenika. Samo dan kasnije, isti scenario je ponovljen i u Adelaidi. Cecina turneja se nastavlja koncertom u Melburnu, a gradske vlasti su morale zbog velikog interesovanja da obezbede koncertnu halu koja će biti dovoljna da primi sve poklonike njene muzike. Karata za njen koncert još uvek ima samo u Brizbejnu.

Ponesena odličnom atmosferom na svom koncertu u Sidneju, folk zvezda Ceca Ražnatović izula se i razapela srpsku zastavu pred više od 12.000 ljudi! Naime, posle nastupa u Pertu, kojim je otvorila turneju u Australiji, Ražnatovićeva je održala koncert u prepunoj olimpijskoj dvorani „Stejt sport“, gde je publika od prve do poslednje pesme bila na nogama i horski pevala sa zvezdom večeri. Tek posle nekoliko biseva, pevačicu su fanovi „pustili“ da siđe sa bine, uz nezaobilazno obećanje da će se ponovo videti. Ceca je dobila tokom koncerta u Sidneju veliku srpsku zastavu sa hiljadu potpisa njenih najvatrenijih fanova iz Australije. Folk zvezda je u prepunoj hali održala tročasovni koncert za pamćenje, a u jednom momentu iz publike je na binu poletela zastava Srbije. Ceca im pesmom zahvalila na poklonu, čvrsto stežući trobojku u ruci. Velika australijska turneja se nastavlja, a sledeći je koncert u Adelaidu.

izvor: Novosti, Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca pevala pred više od 4.000 ljudi u Melburnu

Ceca: Radujem se koncertima u Nišu i Kragujevcu!

Ceca zamalo ostala u Australiji!


Nema komentara na “Ceca niže uspehe u Australiji! /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump