Ceca otputovala u Australiju!

Folk zvezda Svetlana – Ceca Ražnatović stavila je tačku na brojne kampanje.

Koje su pojedini mediji poslednjih nedelja vodili oko toga da li će se ikada vratiti sa turneje u

Australiji kada je juče pre poletanja obnarodovala da će u Beograd sleteti 15. decembra.

– Ne brinite, vraćam se 15. decembra u Beograd! Sve do 13. imam nastupe i odmah nakon toga se vraćam. Mnogo se radujem koncertima, jer je ovo prvi put da idem u Australiju – rekla je Ražnatovićeva za „Alo!“, i osvrnula se na neke od napisa koji su kružili u poslednje vreme. Naime, pojedini mediji su tvrdili da će najveća srpska folk zvezda pobeći u Rusiju, gde je čeka pripremljen teren, te da su čak odabrane i škole u koje će njena deca ići. Međutim, Ražnatovićeva na put uopšte nije ni povela Veljka i Anastasiju!

– Volela bih da su mogli da krenu sa mnom, ali Veljka i Anastasiju nisam povela jer imaju obaveze u školi – izjavila je pevačica neposredno pred svoj let.

Inače, Ražnatovićeva se na put u „zemlju kengura“ uputila sa svojim saradnikom i prijateljom Sretenom Radovićem i frizerkom Svetlanom Bubanjom Buckom. Obezbeđenje nije povela jer, kako nam je pojašnjeno, odmah nakon sletanja u Australiji dobiće tim telohranitelja koji će se brinuti o njenoj bezbednosti.

Stampedo na aerodromu!

Istog trenutka kada je Ceca ušla u zgradu Aerodroma „Nikola Tesla“, gotovo svi koji su se tu zatekli prestali su da komuniciraju i odmah pohrlili ka njoj sa upaljenim kamerama svojih mobilnih telefona. Ražnatovićeva se nije obazirala na poglede i komentare prolaznika, već je sela u kafić i sve do samog polaska pričala preko telefona.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca pevala pred više od 4.000 ljudi u Melburnu

Ceca: Nikad neću pevati u Hrvatskoj!

Ceca: Rekla sam da ću se vratiti!


Nema komentara na “Ceca otputovala u Australiju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump