Ceca: Rekla sam da ću se vratiti!

Najveća balkanska folk diva Ceca Ražnatović ispunila je obećanje i vratila se sa dvonedeljne turneje iz Australije!

Da je pevačici prijalo lepo vreme i predah od domaće javnosti

svedoči to što je odmah po izlasku iz aviona bila nasmejana i odlično raspoložena. Letom iz Frankfurta, nešto pre 17 sati, Ceca je sletela na Aerodrom „Nikola Tesla“, gde su je dočekala dva pripadnika obezbeđenja. Iako su mnogi očekivali da će se u odboru za doček naći i njena deca Veljko i Anastasija, to se ipak nije dogodilo. Ražnatovićeva je za „Alo!“ sumirala utiske sa dalekog puta i prokomentarisala zlobne komentare pojedinaca, koji su još pre samog puta predviđali da se neće ni vratiti iz „zemlje kengura“:

– Nema potrebe da komentarišem te koji su pričali da se neću vratiti. Kao što sam i rekla pre puta, vraćam se kući, a to sam i uradila – rekla je Ceca.

– U Australiji je bilo fenomenalno! Koncerti su bili odlični, a posećenost velika. Najviše mi se svideo Sidnej, tamo je prelepo, uživala sam i kupila poklone za decu – rekla je raspoložena Ceca, žureći kući da vidi svoju decu i uruči im poklone sa dalekog puta.

Honorar 250.000 evra!

Kako „Alo!“ saznaje, Ceca je za pet održanih koncerata inkasirala impozantan honorar od ukupno 250.000 evra. U ovu sumu nisu uračunati troškovi prevoza, smeštaja, hrane i dnevnice pevačicine pratnje.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK: Ceca je rekla da sam ružna! /video/

Ceca otišla sa tašnom, vratila se sa kesama!

Ceca tužila Karleušu?!


Nema komentara na “Ceca: Rekla sam da ću se vratiti!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump