Ceca zamalo ostala u Australiji!

Folk pevačica Svetlana – Ceca Ražnatović iz „zemlje kengura“ uspela je da se na jedvite jade vrati u Srbiju, jer je zakasnila na rezervisani let.

Kako „Alo!“ saznaje

od izvora bliskog pevačici, ona je sa svojim timom zakasnila na avion zbog nepredviđene gužve koja se dogodila na autoputu prema aerodromu.

Ceca je sa ekipom na vreme krenula prema sidnejskom aerodromu, ali je na autoputu upala u stravičnu gužvu, iz koje se narednih dva sata nije mogla izvući – priča naš sagovornik i dodaje:

Kada je stigla na šalter da čekira kartu, osoblje joj je saopštilo da je njen avion poleteo i da sledeći let ima tek za nekoliko sati. Vidno potresena i razočarana Ceca je teška srca prihvatila tu činjenicu, jer je najviše brinulo da li će imati vezani let ka Beogradu. Uz pomoć tamošnjih prijatelja uspela je da se ubaci u prvi let i konačno krene put kuće – završava naš izvor.

S obzirom na to da je imala nepredviđene probleme pri povratku, prema našim saznanjima, Ceca će tek danas doputovati u domovinu u kasnim popodnevnim satima…


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca niže uspehe u Australiji! /video/

Ceca i Čorba upali u olujno nevreme u avionu

Ceca održala fantastičan koncert u Skoplju!


Nema komentara na “Ceca zamalo ostala u Australiji!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump