Dino Merlin će predstavljati BiH na Evroviziji!

Jedanaest godina nakon učešća na Eurosongu, muzičar Dino Merlin ponovo će predstavljati BiH na ovom popularnom takmičenju.

Kako je najavljeno, pesmu će sam

komponovati i izvesti, a biće predstavljena u februaru na ’BH Eurosong Šou 2011’.

Pevač navodi da su ga nakon prvog učešća nekoliko puta pozivali da ponovo predstavlja svoju zemlju na Evroviziji, ali to nije želeo.

’Unazad nekoliko godina zaobilazio sam evrovizijsko takmičenje kao opciju koja mi je nuđena. Sve to vreme direkciji BH Eurosonga sam sugerisao da biraju drugog i predlagao i Harija i Laku i Reginu kao i druge muzičare. Međutim, na ovogodišnji poziv BHRT-a odgovorio sam pozitivno’ kaže Dino i objašnjava zašto se predomislio.

’Možda su razlog svi oni ljudi koji vole moje pesme i očekuju to od mene. Možda je razlog i naša sumorna svakodnevnica i moja potreba da dam svoj doprinos boljem imidžu BiH. Sad sam usred rada na svom novom albumu, tako da sam pun ideja. Sada je vreme da najbolje od njih uobličim u pesmu koja će predstavljati moju zemlju. Kao čovek koji teži najboljem, možete biti sigurni da ću i u ovaj projekat uneti maksimalnu energiju i predan rad’ rekao je Dino.

Kada je pre 11 godinu predstavljao BiH u duetu sa Francuskinjom Beatris, Dino je osvojio šesto mesto na Evroviziji.

https://www.youtube.com/watch?v=I6xFVlb4D9I&feature=player_embedded

Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dino Merlin: Planiram koncert u Beogradu!

Dino slavi dan BiH u Beogradu!

Dino Merlin: Ne glasajte za komšije!


Nema komentara na “Dino Merlin će predstavljati BiH na Evroviziji!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump