Đole mi je zahvalan što sam mu skinuo Slađu

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Igor Matić, stari novi dečko popularne denserke Slađe Delibašić, koji sa njom učestvuje u rijaliti programu „Parovi“.

Priznao je pred ostalim učesnicima

da mu je Đole Đogani zahvalan što mu je uzeo ženu!

– Ma Đole je kralj! On i ja samo sad super ortaci. Hiljadu puta mi se zahvalio što sam uzeo Slađu. Rekao mi je ako budem tražio i u 70. godini će mi igrati brejkdens. Znači, učinio sam mu uslugu za ceo život. Šta god da mi treba znam da mogu da mu se obratim. Eto, sad se on usrećio, a ja… – započeo je Igor, koji je u svom izlaganju priznao da se Slađi nabacivao dok je još bila udata za Đoleta.

– Upoznali smo se 2001. godine, i to sasvim slučajnu. Došao sam iz Holandije, gde sam živeo, i ortaci me izveli u klub. Slučajno smo seli u separe pored Slađinog. Moji prijatelji su me upoznali sa njom i ja sam joj udelio kompliment da joj jako dobro stoji šešir na glavi koji je nosila, a iskreno, tad nisam znao ko je ona. Posle smo se sreli na aerodromu, oboje smo čekali neke stvari. Baš mi se svidela i odlučio sam da moram da je osvojim. Rekla mi je da je udata. Ja sam joj u šali rekao da mi je drago jer sam i ja oženjen – objašnjava Matić, koji dodaje da je bez obzira na činjenicu da je Slađa udata odlučio po svaku cenu da je osvoji.

– Nema šta joj nisam slao. Cveće, poklone, bunde, krzna. Parfema koliko sam joj poslao, pa i profesionalni gnjurci bi se udavili. Bombonjere i ostali slatkiši samo su joj stizali, a ona ne reaguje. E da sam tad znao za koga se borim da osvojim, uf – zaključio je Igor.

– Ma šta ti fali, bre? Pozvala sam posle razvoda Igora i rekla mu da sam slobodna i da je sad on nadrljao jer ću i ja njega smarati, pa da vidi kako je to. Tako smo i krenuli da se zabavljamo i sa prekidima, kraćim ili dužim, to traje skoro devet godina – nadovezala se Slađa.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Parovi: Slađa i Igor se posvađali!

Đole Đogani: Igor nije dovoljno dobar za Slađu!

Parovi: Igor naduvao Slađu!


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Đole mi je zahvalan što sam mu skinuo Slađu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump