„Dvor“- Novi Pink-ov rijaliti šou!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Nakon što se završi tromesečni serijal „Farma“, „ružičasta televizija“ postaće bogatija za još jedan novi rijaliti šou „Dvor“.

Koji sa emitovanjem kreće 9. januara!

Kako saznajemo,

novi rijaliti vratiće takmičare u srednji vek, u kojem su na dvorovima živeli kraljevi i kraljice sa svom svojom svitom. Osim ambijenta koji će nas vratiti vekovima unazad, postojaće dva nadobudna kralja koja će praviti intrige po celom kraljevstvu, a ono što ide uz njih su i kraljica, koja će celu imperiju dovoditi do ludila sa svojim zlobnim intrigama. Ono što će posebno publiku interesovati su dvorske lude, dame lakog morala, sluge i robovi, ali i prave srednjovekovne borbe i sve ostalo što nosi to vreme.

Ko će se sve od VIP ličnosti pojaviti u ovom novom šou, ostaje da se vidi, a da bismo otkrili bar neke od detalja ovog neobičnog i interesantnog šoua, pozvali smo prvog čoveka Pink“ televizije Željka Mitrovića.

– „Dvor“ će biti najinteresantniji šou ikada viđen na ovim prostorima. Emitovaće se na svim „Pinkovim“ frekvencijama. Visina nagrade će biti u kraljevskom stilu, ali i svi ostali učesnici biće kraljevski plaćeni – rekao je Mitrović, i dodao:

– Enterijer kraljevskog dvora biće smešten u Šimanovcima, najjačem industrijskom centru u Srbiji. Inače, šou će krenuti sa emitovanjem 9. januara i ubeđen sam da će kod naroda proći fenomenalno i oboriti sve rekorde gledanosti prethodnih rijalitija.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


19. septembra startuje rijaliti šou Farma!

Novi rijaliti ponovo spaja Firčija i Bojanića

Farma: Big Mama napustila rijaliti šou!


3 komentara na “„Dvor“- Novi Pink-ov rijaliti šou!”

 • ZDR.PRODUKCIJA O D REALNOTO SOU DVOR SRBIJA JAS SUM ANONIMNA POLNOLETNA DEVOJKA OD SKOPJE-MAKEDONIJA.DA VI DADAM EDEN PREDLOG NA VAS DA GI VIKNETE KAKO UCESNICI VO OVA REALNO SOU DVOR SRBIJA VIP POZNATI LICNOSTI A TOA SE:VUKASIN BRAIC,ADNAN BABAIC I NINA PETKOVIC I I DJORDJE GOGOV OD REALNOTO SOU OPERACIJA TRIUMF VO SRBIJA STO SE ODRZUVASE,DRAGAN MARINKOVIC-MACA,MARIJA SERIFOVIC,BOKI 13 OD MAKEDONIJA,DJOLE,GAGI,BAKI B3 DJOGANI,SANI I NATALIJA,NIKOLA KOSTIC-LIMENI,ZORAN PEIC-PEJA,ZLATA PETROVIC,MAJA ODZAKILJEVSKA,NIKOLA SARIC-SAJKO,TIJANA DAPCEVIC I FIRCI OD REALNOTO SOU FARMA 2 SRBIJA STO UCESTVUVASE LANI.OVIE LJUGE SITE STO GI SPOMNAV GORE NAVEDENIVE DA SE VIKNAT KAJ VAS I DA DOBIJAT POKANA PISMO PO POSTA ZA OVA REALNO SOU DVOR SRBIJA DA UCESTVUVAAT.MOZE DA GI VIKNETE I BLIZNACITE ADMIR I ENIS OD BOSNA I HERCEGOVINA STO UCESTVUVAA VO REALNOTO SOU VELIKI BRAT OBICNIOT VO SRBIJA DA UCESTVUVAAT VO OVA REALNO SOU DVOR SRBIJA I I DA GI VIKNETE I MLADEN RADULOVIC ANABELA DJOGANI ISTO STO UCESTVUVAA VO REALNOTO SOU VIP VELIKI BRAT MINATA GODINA VO SRBIJA.VE MOLAM SAKAM DA MI JA OSTVARITE OVIE NAVEDENI ZELBI GORE STO GI SPOMNAV DA MI GI OSTAVRITE.VE MOLAM MNOGU SE DOGOVORIVME LI I VETUVATE LI MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PRODUCENTI OD OVA REALNO SOU DVOR NA TV PINK SRBIJA DA JA VIKNETE I JELENA KARLEUSA,JOVANA PAVLOVIC OD REALNOTO SOU VELIKI BRAT SRBIJA.SAKAM DA GI VIDAM OVIE LJUGE GORE NAVEDENIVE STO GI KAZAV NA VAS DA GI VUIDAM KAKO VLEGUVAAT VO REALNOTO SOU DVOR SRBIJA UTRE VECER.

 • dinkec
  9 januara, 2011, 9:21

  bas mi je drago sto pocinje novi rijalti. ja se nadam da ce uci boki13 i vendi..

 • sanja
  15 januara, 2011, 21:28

  Laugh koliko je ekrem glup nije ni igbala ništa bolja,pa mu je oprostila

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump