Ekrem lizao tabane Vendi!!!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

„Ja počnem da te ližem od vrata, pa svud naniže i završena priča“, govorio je pre mesec dana Ekrem Jevrić Vesni Vukelić.

A da se ta priča završava lizanjem

tabana i sisanjem prstiju na nogama, pokazao je u utorak veče!

Jevrić je lizao stopala Vukelićeve od pete do prstiju i onda se tu i zadržao ne bi li što lepše oblizao svaki prst ponaosob, a pauze je pravio tako što ju je masirao uljem. Pevačica je punih sat vremena maltretirala Ekrema tako što je čas tražila da je masira, pa onda ljubi i želje menjala svakih pet sekundi.

– Ovo je najveći znak da se volimo! Ljubim te u noge jer je to najbolji znak za sve – pričao je pevač dok je lizao jedan po jedan prst.

– Prekini, Ekreme, golicaš me… Ljubi mi noge… Prestani, ti nisi normalan – vrtela je Vukelićeva u krug, pa je onda tražila od njega da joj priča koliko je njeno telo lepo.

– Tvoja koža je nežna i zdrava. Telo ti je lepo ne daj bože i to ne može da se opiše! A noge sam ti sada ovim masiranjem napravio ko da imaš 20 godina, ćuti sad tu, budala jedna – govorio je Jevrić dok je prilikom masiranja stopala zavlačio ruke pod jorgan ne bi li stigao do međunožja, pa se opet vratio na oblizivanje koje je Vukelićevu „golicalo“.

– Ujutru nemoj slučajno da se dižeš dok ti ja ne skuvam kafu i spremim doručak! Kad dođe Proka da te budi, ti ga zaje*i i okreni se na drugu stranu. Ne je*i Proku ni dva posto! Samo čekaj da ti ja sve sredim, tako sam ga i ja dva puta zaje*ao. Sve ću ja tebi da uradim. Ne mogu ja više od ovoga da te volim, maksimalno sam se zaljubio u tebe, kol‘ko ceo svet – pričao je pevač dok je ušuškavao Vukelićevu.

– Tvoja obaveza je da me ovako masiraš uvek, nemam šta ja tebe da molim. Neću te menjati narednih 100 godina! – obećala je Vendi, dok se po njenom glasu moglo primetiti da je alkohol govorio iz nje.

Nakon ovih „izliva emocija“ Ekrem je konačno legao da se odmori i usput objašnjavao pevačici koliko je voli.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vendi: Ekrem me stalno zove!

Ekrem: Vendi ti si moj život!

Ekrem hoće da prizna ženi da je zaljubljen u Vendi


Nema komentara na “Ekrem lizao tabane Vendi!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump