Emina potvrdila da napušta seriju!

Pop pevačica Emina Jahović potvrdila da napušta seriju “Polje lala”, koja joj je donela glumačku slavu u Turskoj.

Iako se već neko vreme spekuliše da supruga Mustafe

Sandala napušta glumačku ekipu, ona je sad to prvi put javno i priznala:

– Tačno je da napuštam seriju jer ne mogu da izdržim tempo rada koji mi je nametnut tom ulogom. Upozorili su me unapred da će se mnogo raditi, ali nisam znala da ću snimati sedam dana i sedam noći. Moj ugovor nije podrazumevao da mogu tako lako da napustim seriju, ali zbog krize na TV “Šou” spustili su nam honorare za 20 odsto. Iako nikada ne bih napustila nešto u šta sam verovala samo zbog novca, to mi je u ovom slučaju omogućilo da prekršim ugovor – otkrila je Emina za “Story” i dodala da je na njenu odluku uticalo to što zbog snimanja nije viđala muža i dete:

– Nisam imala vremena da viđam dete i muža, mesecima nemam socijalni život, nisam završila duet sa Natašom Bekvalac. Tražila sam da mi smanje broj snimanja, ali to je nemoguće za glavnu ulogu i zato će moja junakinja Lale tragično nastradati – otkrila je sada već bivša glumica.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Emina Jahović napušta seriju ‘Polje Lala’!

Emina: Nisam umela da sakrijem suze /intervju/

Emina Jahović: Turci me ne vole!/intervju/


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Emina potvrdila da napušta seriju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump