Farma: Baki napao Jasminu!!!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Bakiju B3 opet je pukao film! Denser je ovoga puta napao književnicu Jasminu Anu.

Tako što joj je bacio bade-mantil na glavu i odgurnuo je, a sve zbog toga što su ga

iznervirale njene suze.

Naime, Jasmina je u utorak uveče preplakala celu žurku zbog toga što ju je makedonski šoumen Boki 13 vređao, a Bakiju se smučila jer, prema njegovom mišljenju, ispuštala je lažne suze.

– Daj bre, mani me tih folirantskih suza! Koji ti je, bre?! – vikao je denser, na šta je Ana odgovorila vređanjem.

– Ma daj, bre, šta ti znaš, ti si glup čovek! Nemaš veze sa životom! – rekla je književnica, na šta je Baki B3 odreagovao bacanjem mantila na njenu glavu, a potom ju je okrenuo i gurnuo.

Nakon ovog događaja, Jasmina je očekivala da zadruga pošalje pismo u kojem će diskvalifikovati densera i odmah ga izbaciti napolje, međutim, to se nije dogodilo.

– Đus je za mnogo manju stvar izleteo! Baki je go*no jedno nepismeno i ne shvata ništa – vikala je književnica, dok joj je veliku podršku pružio Branislav Janković.

– Ja ću ceo svoj honorar da dam za Bakijevo lečenje i ako treba, potpisaću papir da Jasmina, Marijan, ja i još neki idemo napolje. On je pi*ketina – rekao je maneken.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Baki i Jasmina Ana – seks iza senika?!

Farma: Nova svađa Baneta i Bakija!

Farma: Prvi duelisti Sanja i Baki


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Farma: Baki napao Jasminu!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump