Farma: Boki 13 provocirao Baneta da je gej!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Da li Branislav Janković više voli žene, muškarce ili ne pravi razliku, bila je tema još jedne polemike na imanju u Lisoviću.

Sve je počelo kada je makedonski šoumen

Boki 13 na suđenju, u kojem je upravo njega tužila Katarina Živković za uvredu, skrenuo pažnju na Banetovo seksualno opredeljenje, nagovestivši da ima sklonosti ka svom polu. „Ne znam zašto si uzbuđen zbog toga? A šta bi ti ako ja iznesem ono što se već zna“, provocirao je Boki Branislava, koji se u tom trenutku vidno iznervirao:„Pa, pa, pa… izvoli reci! Reci?“, ponavljao je šokirani maneken. „ To je jasno. Zašto bih ja to ponovio?“, nastavljao je Boki, ne obazirući se na zbunjenost manekena koji je ipak u jednom trenutku zahtevao da bude konkretan. „Jako je ružno da ti o tome pričaš, pošto pričaš gluposti! Ja bih te zamolio, pošto ti sve znaš, da nam kažeš to što znaš“, besno je rekao Janković, na šta je Jovanovski malo spustio loptu. „Ja znam ono što znaju svi“, bila je poslednja replika koju je šoumen uputio manekenu, da bi zaključak u pomirljivom tonu dao ovonedeljni gazda Peja. „ Za pravog ljubavnika pol nije bitan“, zaključio je Pejа.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Boki 13 napljuvao Kaću i Baneta

Farma: Nova svađa Baneta i Bakija!

Boki 13 ipak voli muškarce?!


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Farma: Boki 13 provocirao Baneta da je gej!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump