Farma: Ekrem i Natalija su duelisti!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Manje od dve nedelje uoči velikog finala, farmeri i publika su odlučili da će u nedelju veče u areni u duelu znanja da se oprobaju Natalija i Ekrem.

Gledaoci su sms

glasovima presudili da bi pevačica trebalo da ide u izolaciju, dok su farmeri izabrali da Vendi ostane na ružičastom imanju u Lisoviću. Tokom tradicionalne dodele štapića ovonedeljni gazda, Marjan, iskoristio je priliku da naglasi da on nije niti gonič robova, niti esesovac, kako su ga „neki“ prozvali, ali je ipak dao štapić Vendi sa kojom je zaratio pre manje od nedelju dana. Kada je shvatio da je jedan od duelista, Ekrem je rekao da mu je baš milo što on, a ne prsata starleta, ide u izolaciju. „Baš sam iznenađena, očekivala sam da ću da idem u izolaciju“, kazala je Vendi. „Vežbala sam, sparingovala sa Bakijem. Sad vidim da nemam mnogo neprijatelja. Drago mi je zbog toga“. I mada je Katarina čudan san koji je sanjala shvatila kao znak, a Jasmina Ana rekla da misli da će Boki da pogodi da će slavu Svetog Nikolu da provede u izolaciji, publika je odlučila da se Ekremu u izolaciji i u nedelju u areni priključi Natalija. Ona je svoju nominaciju objasnila time da je cele prošle nedelje kukala kako želi da ide kući, a Ekremu je uz osmeh rekla da nema nameru da uči za nedeljni duel znanja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Jelena i Stefan su duelisti!

Farma: Vendi i Cobe su duelisti!

Farma: Eva i Peja duelisti!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Farma: Ekrem i Natalija su duelisti!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump