Farma: Marijan ušao u finale!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Političar Marijan Rističević prvi je finalista ove sezone „Farme“. Zbog toga što jedini nije odbio zadatak Zadruge.

Koja je tražila da se farmeri podele u dve grupe i međusobno

se vuku kanapima, on je nagrađen mestom u finalu!. Inače, takmičari su dan proveli u zimskim čarolijama. Svi farmeri (osim Katarine i Ekrema) su izašli u dvorište kako bi se zabavili i uživali u snežnim čarolijama. Podelili su se u dve grupe i grudvali su se izmedju sebe. Najgore je prošla Jasmina koju je Natalija uvaljala u sneg. Grudvanje je trajalo sve dok Peja nije predložio da pređu u drugi deo dvorišta kako bi napravili Sneška Belića.

Međutim, sneg je bio previše suv za pravljenje regularnog Sneška, pa su farmeri rešili da naprave ‘ležećeg’. Za to vreme je Marijan na improvizovanim sankama vukao Jovanu po dvorištu. Sanke su bile sastavljene od džaka punog slame i kanapa kojim ih je Marijan vukao. U toku dana im je stiglo više pisama od Zadruge, sa zadacima koje nisu hteli da izvrše… U jednom od pisama Zadruge Marijanu je rečeno da je on direktni finalista i da ga više neće uznemiravati! Kasnije je Zadruga od njih zatražila da odnesu sva ogledala sa Farme do kapije, kao i ćilime iz dnevne sobe.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma:Katarina opomenuta, Peja kažnjen /video/

Farma: Marijan ponovo izabran za gazdu!

Farma: Vendi i Marijan su sluge!


Nema komentara na “Farma: Marijan ušao u finale!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump