Gagi Đogani u vezi sa Čehinjom

Slučajni susret u jednom klubu u Austriji za frontmena grupe „Fanki dži“ Gagija Đoganija i češku manekenku Helenu Krakov.

Ispostavilo se, bio je sudbinski,

jer su se već posle nekoliko sedmica poznanstva upustili u strasnu ljubavnu vezu. Upoznali su se posredstvom njene kume koja je Srpkinja i uz čiju pomoć je naučila srpski jezik, a Gagi je posle nekoliko podužih telefonskih razgovora shvatio da je plavokosa Čehinja kao stvorena za njega.“Nisam želeo da se posle razvoda sa Anabelom pošto-poto upuštam u sledeću vezu iako sam se, u međuvremenu, viđao sa nekim devojkama. Na prvi pogled učinilo mi se da između nas ne postoji hemija, ali sam joj se dopao. Već nekoliko puta je dolazila kod mene u Beograd. Upoznao sam je sa starijom ćerkom Lunom koja je oduševljena Helenom, ali zasada je neću predstaviti mlađoj Nini, zato što ima samo pet godina i ne bi bilo dobro da je opterećujem mojim vezama. Helena je uspela da u meni probudi jake emocije i priznajem da sam se prvi put posle razvoda zaljubio. Ipak, veridba ili ženidba zasada ne dolaze u obzir“, ispričao je Gagi Đogani za novi broj magazina „Hello!“.

izvor: Hello!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Gagi Đogani: Ponovo se zaljubljio

Verio se Gagi Đogani!

Gagi đogani bankrotirao!


Nema komentara na “Gagi Đogani u vezi sa Čehinjom”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump