Gocu Božinovsku ujeo pas lutalica!

– Goca je bila ispred kapije i pošla je da uđe u dvorište kada je pas nasrnuo na nju.

Ona ga je videla kako joj prilazi, ali pošto nema strah od lutalica kojih ima dosta po kraju,

normalno mu je okrenula leđa. Međutim, izgladnela ili pobesnela životinja je krenula da laje i skače na nju. Pokušala je da se odbrani, pa je podmetnula ruku i u tom trenutku ju je pas ujeo.

Koliko je jak ugriz bio najbolje pokazuje i to što je uspeo da probije zimski kaput i garderobu koju je nosila ispod. Na kraju je nekako uspela da pobegne u dvorište i zatvori kapiju, a pas je ostao ispred, skakao i lajao – rekao je za naš list izvor blizak pevačici i dodao da je Goca, posle prvobitnog šoka, pozvala prijatelja da je odvede u bolnicu.

– Lekari su je pregledali, dezinfikovali ranu i dali joj vakcinu protiv besnila. Rečeno joj je da, ukoliko joj se stanje pogorša, odmah dođe ponovo u bolnicu, a ona je po povratku kući otkazala i nastup koji je imala zakazan za to veče u blizini Beograda – završio je priču za „Alo!“ pevačicin blizak prijatelj.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataši Bekvalac pas demolirao stan

Bernski planinski pas

Kusturica uvredio Bošnjake?!


Nema komentara na “Gocu Božinovsku ujeo pas lutalica!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump