Goran Bregović manje zarađuje!

Mnogi pevači izmišljaju cene svojih novogodišnjih nastupa, ali kao što je “Blic” već pisao, i ove godine će rekorder biti Goran Bregović.

Koji će svirati u Moskvi za honorar koji

iznosi 100.000 evra. Brega je i prošle godine bio najplaćeniji, a spekulisalo se da je za novogodišnji doček na trgu u Sofiji dobio oko 150.000 evra. Kao i svake godine, visina honorara se čuva u najvećoj tajnosti, a kada se pogledaju nezvanične informacije, postoje velike disproporcije u navodnim ciframa koje pevači dobijaju.

Na primer, cena Seke Aleksić, koja će pevati u Cirihu, kreće se od 30.000 pa do neverovatnih 100.000 evra, doduše uključujući tu i reprizu dočeka. Slično je i sa Tonijem Cetinskim, čiji se honorar procenjuje između 40.000 i 70.000 evra. Kada izuzmemo izvođače sa liste novogodišnjih rekordera, većina pevača nastupiće za prosečan honorar od 1.000 do 3.000 evra, navodi ovaj list.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goran Bregović osuo paljbu na Emira Kusturicu!

Goran Bregović: Tužiću emisiju „Red Karpet“!

Srbija na Eurosongu sa Bregovićevom pesmom


Nema komentara na “Goran Bregović manje zarađuje!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump