Hoću da letiš kao Karleuša po Sava centru!!!

U toku je drugo veče snimanja novogodišnjeg Granda! Scandal.rs je naravno na licu mesta i možemo vam reći da je atmosfera i radna i paradna.

Pod budnim okom

režisera programa Saše Popovića, Grand će za doček 2011. prvi put biti na dve bine, pa će pevači stajati jedni naspram drugih i praktično se natpevavati. I to preko stotinu njih! Tu su Rada Manojlović, Ilda Šaulić, Džej, Topalko, Neda Ukraden i mnogi drugi.

A bilo je i anegdota, naravno. Tako je Saša pokazao da mu je Jelena Karleuša negde u mislima, samo je malo pobrkao lončiće. On je, naime, u jednom trenutku viknuo Cobetu: – Hoću da letiš po sceni kao Karleuša po Sava centru!

JK može ovaj komentar da uzme kao kompliment iako se radilo o mnogo većem prostoru Beogradske arene, ipak je Saša spomenuo i to u najboljem mogućem kontekstu!

Inače, Džej se sada prvi put pojavio u javnosti posle napada kod Mažestika , oko mu je još malo plavo, ali mu je raspoloženje na visini!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goga Sekulić poručila Karleuši da puši k***c

Stanković: Hteo sam da pevam sa Karleušom!

Francuzi hoće Jelenu Karleušu?!


Nema komentara na “Hoću da letiš kao Karleuša po Sava centru!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump