Jelena: Natalija je na farmi Saniju nabila rogove!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Teorija u vezi s tim ko je zapravo imao seksualni odnos sa manekenom Banetom Jankovićem u „Farmi“.

Pre dva dana je dobila zaokret kada je Natalija iz grupe

„Trik ef iks“ iznela tvrdnju da je Branislav bio intiman sa Jelenom Stožinić ili Tinom Ivanović, što je prozvanu manekenku baš iznerviralo.

– Nataliji bi bilo bolje da ćuti i ne priča gluposti! Da, bila sam u kupatilu kada je ona tamo bila sa Banetom i baš iz tog razloga bi trebalo da ćuti, jer ako ja razvežem jezik, neće biti dobro. Ja sam prala zube, a oni su radili nešto drugo! Uspela je Saniju da nabije rogove svojim ponašanjem na imanju, pa sad pokušava nekim nebuloznim izjavama da spere krivicu sa sebe, ali mislim da to vrlo nevešto radi – objašnjava prozvana manekenka, koja dalje nastavlja:

-Bolje bi bilo da mi ne uskače u usta, ovo što radi je besmisleno. Pa svi su videli šta je sve radila u „Farmi“. Kako se ponašala, igrala, skidala, ‚vatala, ma ne moram da nabrajam, ljudi su sve videli i posle svega nađe se pametna mene da ubaci u svoje priče. Kao, neće da iznosi detalje da ne bi naškodila. Očito je mislila na mene, jer je Bane ležao te večeri između nas dve. Meni ne može da naškodi jer nemam dečka, a ona ima muža. Udata žena i majka je ležala ispod jorgana sa slobodnim dečkom, jorgan se talasao i čulo se čudno kikotanje, neartikulisani glasovi – prepričava Jelena, koja, kako kaže, želi da iskoristi ovu priliku kako bi Nataliji čestitala na velikom uspehu

– Čestitam joj od sveg srca što je, kako je i sama rekla, uspela posle 12 godina karijere da ubode naslovnu stranu! Bravo! Nadam se da neće zaboraviti da čestita i da se zahvali Banetu kad izađe, jer je dobrim delom on zaslužan za njen uspeh. Eto, uspela je da zaintrigira javnost, što je i sama u više navrata rekla. Pa onda, Natalija, budi džek, pa stoj iza svojih dela i postupaka, nemoj sad na druge da prebacuješ svoje nestašluke – poručila je Nataliji na samom kraju razgovora Jelena Stožinić.

Tina Ivanović: Natalija hoće da mi uvali vruć krompir!

Drugooptužena za seks sa Banetom Tina Ivanović kaže da je fizički bilo nemoguće da ona ima bilo kakav kontakt sa manekenom jer je između njih ležala Jelena.

– Istina je da smo te večeri nas četvoro ležali u krevetu, ali Bane je bio između Natalije i Jelene. Ja sam ležala pored Jelene, i to se jasno vidi i na snimku, tako da ja ni u teoriji nisam mogla da imam odnos sa Branislavom. Ovo ne mogu da okarakterišem drugačije nego kao Natalijin pokušaj da meni uvali vruć krompir – izjavila je Ivanovićeva za „Alo!“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nata kaže da je bilo sexa na Farmi?!

Orgije na farmi!

Bane priznao da se „loži“ na Nataliju


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Jelena: Natalija je na farmi Saniju nabila rogove!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump