Kako je Nata psovala Sergeja /video/

Pop pevačica Nataša Bekvalac psovala je svog nekadašnjeg dečka Sergeja Trifunovića u studiju Televizije MTV, pred mnogobrojnom publikom!

U toku snimanja

novogodišnje emisije „Hitorama“, koju vodi naš poznati glumac, Bekvalčeva je bila specijalni gost i trebalo je da promoviše pesmu sa svog novog albuma! I sve bi proteklo u najboljem redu, da Trifunović nije izabrao pomalo neuobičajeni fazon da najavi svoju bivšu dragu:

– Pošto mi podržavamo ekologiju, u skladu sa tim Nataša Bekvalac će nam izvesti svoju pesmu „Čistija“ – najavio je Trifunović svoju gošću!

Na to je Nata zastala i pred publikom odbrusila bivšem dečku:

– Ja neću takvu najavu! Jedi go*na! – vikala je Nataša, na šta je Sergej pozvao „ured za lobotomiju“. Da li je ovo bilo namešteno ili je Bekvalčeva baš toliko umislila da je bitna, prosudite sami…


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša rekla Sergeju: Jedi go*na!

Nataša u krilu kod Sergeja! /video/

Nataša: Sergeja sam psovala i ranije!


Nema komentara na “Kako je Nata psovala Sergeja /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump