Kim Kardašijan trudna sa Kanje Vestom?

Američka starleta i TV zvezda Kim Kardašijan možda je u drugom stanju, a otac njenog deteta je niko drugi do reper Kanje Vest.

Objavili su pojedini mediji.

Najnovija holivudska glasina odjeknula je kao bomba, i to svega par dana nakon što su neki tabloidi objavili da je lepa crnka u vezi sa Gabrijelom Obrijem koji sa Hali Beri ima ćerku Nalu. Od romanse sa zgodnim manekenom izgleda neće biti ništa, budući da i Kim očekuje svoje prvo dete sa popularnim reperom, tvrdi jedna njena prijateljica koja je vest plasirala medijima.

„Kim se viđa sa Kanjeom već nekoliko godina. Malo raskidaju, malo se viđaju. Ovog leta završili su zajedno nekoliko puta. Kanje joj je rekao da ne želi ništa ozbiljno, ali on se njoj zaista sviđa,“ izjavila je neimenovana prijateljica.

Ona je navodno nedavno čula razgovor između Kanjea i Kim i smatra da par očekuje bebu ali da nije sigurno da će je zadržati.

„Kim je jako tajnovita u svemu tome. Non stop zove Kanjea i želi da joj on kaže šta da radi,“ zaključila je prijateljica Kim Kardašijan.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kim Kardašijan kao tenk, a nosi uske haljine!

Prins oterao Kim Kardašijan sa scene

Kim Kardašijan snima album!


Nema komentara na “Kim Kardašijan trudna sa Kanje Vestom?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump