Lejdi Gaga je žena 2010. godine!

Pop pevačica Lejdi Gaga izabrana je danas za ženu godine.

A reper i producent Kanje Vest za muškarca 2010. po mišljenju televizije MTV.

Hiperaktivna radoholičarka Lejdi Gaga nije ove godine izdala album ali je zato itekako bila prisutna na muzičkoj sceni zahvaljujući velikoj svetskoj turneji i video spotovima. Istakla se i u borbi za prava homoseksualaca.

– Njena hrabrost, zajedno sa neprekidnim uspehom na muzičkim listama i jedinstvenim video spotovima, razlog je zbog kog smo izabrali Lejdi Gagu za MTV- jevu ženu godine. Ovo je druga godina zaredom da je Lejdi Gaga ponela tu titulu – saopštili su iz MTV televizije.

Gaga je ove godine dobila nekoliko nagrada medju kojima su tri nagrade Brit, dva Gremija, više od 10 MTV nagrada i pet Svetskih muzičkih nagrada.

Reper Kanje Vest je, po mišljenju pomenute televizije, muzičar o kome se ove godine najviše govorilo. Počev od njegovog povratka na muzičku scenu do izdavanja novog albuma “My Beautifl Dark Twisted Fantasy” koji je izdao u novembru.

– Niko nije imao takvu povratničku priču i što je najvažnije – niko nije objavio album koji je tako uzvišen kao ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy’. Sve je uradio na svoj način, bez kompromisa i kajanja – zaključili su iz muzičke televizije.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lejdi Gaga proglašena za izvođača godine

Lejdi Gaga kreira parfem „Monster“

Lejdi Gaga napisala dve pesme za Dženifer Lopez


Nema komentara na “Lejdi Gaga je žena 2010. godine!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump