Majli Sajrus snimljena kako „duva“ /video/

Najveća američka tinejdžerska zvezda uhvaćena je tokom konzumiranja marihuane.

Glumica i pevačica Majli Sajrus (18) dospela je na naslovne strane američke štampe,

nakon što se pojavio video na kom iz „bonga“ uzima nekoliko dimova, a zatim se kikoće.

„Je l’ tripujem ili onaj tamo liči na mog bivšeg dečka“, samo je jedno od pitanja koje „vesela“ Majli postavlja osobi koja je snima.

Mlada zvezda, trenutno jedna od najpopularnijih osoba u SAD, nije se oglasila povodom snimka, ali je njen otac, kantri pevač Bili Rej Sajrus, na svom Twitter nalogu napisao da je zaprepašćen i razočaran.

Sajt „TMZ“ prenosi da izvori bliski pevačici tvrde da se u „bongu“ nije nalazila marihuana, već „biljka koja izaziva halucinacije, ali je njeno konzumiranje u Kaliforniji legalno“.

Majli je 2008. prvi put napravila skandal, kada se sa nepunih 16 godina slikala skoro gola za „Veniti fer“. Glumica je ove godine slavnog blogera Pereza Hiltona zamalo koštala slobode, pošto je objavio sliku na kojoj maloletna Sajrusova ne nosi donji veš.

Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kako zvuče Sleš i Fergi zajedno? /video/

Najgledaniji video na sajtu YouTube je…

Tejlor Svift dobila voštanu figuru /video/


Nema komentara na “Majli Sajrus snimljena kako „duva“ /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump