Milić Vukašinović ima pesmu za Cecu

Svetlana Ražnatović ne sluša Gospoda nego sebe.

Milić Vukašinović je na svoj Fejsbuk profil okačio numeru „Sanjam da si opet tu“, stavivši u napomeni: „Pesma je

nastala kada je Arkan poginuo i Bog je napravio za Cecu, ali ona neće da je peva“! Ovu baladu, koja govori o tragičnom završetku ljubavi, Vukašinović je napisao neposredno posle ubistva Željka Ražnatovića Arkana 15. januara 2000. godine.

– Kada je Ceca radila sledeći album („Decenija“, 2001. godine, prim. aut.), odneo sam demo snimak kod kompozitora i producenta Aleksandra Radulovića Fute (muža Marine Tucaković, prim. aut.) u studio. Cecin tadašnji kompozitor Aleksandar Milić Mili ju je uzeo i odneo tamo gde su snimali. Odvrnuli su je do daske. Međutim, Mili mi je vratio CD. Mislim da je Marina Tucaković kriva što Ceca nije htela pesmu, jer je jako sujetna i ljubomorna na moj rad. Ali, ljudi, ta pesma je od Boga! Nju je Bog napravio samo za jednu osobu – kaže za Kurir „doktor za rokenrol“.

S druge strane, najpopularnija balkanska pevačica tvrdi da ne zna o čemu se radi.

– Milić i ja se poznajemo dugi niz godina. On je moj odličan drugar i vrstan hitmejker. Prepevala sam neke od njegovih velikih hitova i snimila nekoliko koje je napisao specijalno za mene, ali za ovu pesmu prvi put čujem od vas – rekla je za Kurir Ceca, koja upravo priprema novi album.

Možda bi baš bila zgodna prilika da poseti Milićev profil na Fejsbuku i posluša „svoju“ pesmu…

Marina: Kad će Milić da mi se skine sa one stvari?!

Marina Tucaković je za Kurir demantovala Vukašinovićeve tvrdnje:

– Jao, kad će taj čovek da mi se skine sa one stvari?! Ja čak cenim njegov rad! Gotivim ga, ali Ceca je, zajedno s Milijem, tada birala pesme, a ne ja.

Aleksandar Milić Mili: Ne znam o čemu govori

Mili naglašava da ne zna ništa o pomenutoj pesmi.

– Nemam pojma o čemu se radi. Znam da je na nekom od albuma pre „Decenije“ bilo nekoliko njegovih pesama, ali za ovu numeru nikad nisam čuo. Zaista ne znam o čemu on govori – izričit je bivši Cecin saradnik.

Na ovu tvrdnju Milić mu odgovara:

– Joj, lažu! Prave se ludi. Pustili su je u studiju u Maršala Birjuzova, cela je ulica čula. Meni uopšte nije bitno da li će je ona uzeti ili neće. To je Božja pesma. Naježiš se kad je čuješ.

„Sanjam da si opet tu“

Ko reka dani prolaze,

proleće cveće boji,

u meni zore ne sviću,

u meni vreme stoji.

Sanjam da si opet tu,

da ti usne poljubim,

sanjam da si opet tu,

još jednom da te zagrlim.

Slike polako nestaju,

sećanje polako bledi,

u meni se ništa ne menja,

samo kosa polako sedi.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Džej napisao jednu pesmu za Cecu!

Filip Filipi završio pesmu za Cecu!

Zašto je Ceca dala pesmu Romani?


Nema komentara na “Milić Vukašinović ima pesmu za Cecu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump